Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Varia'

Bullet krediet
door JEG op maandag 21 juni 2010 - 16:59

De banken vragen meer intrest voor een bullet krediet (krediet waar je enkel intrest aflost en het kapitaal volledig bij einde looptijd) dan voor een krediet waar je ook kapitaal aflost . Weet iemand welke bank hier geen onderscheid in maakt of zelfs voordeliger is ? Uiteindelijk verdient de bank meer aan een bulk omdat je langer en meer intrest blijft betalen.
5246 keer bekeken - 4 antwoord(en)







dobus
[ ankier0 ]
dinsdag 6 juli 2010
15:30
Bullet betekent voor de bank een veel hoger risico, dat verklaart de hogere rentevoeten. Komt in de praktijk vooral voor als overbruggingskrediet voor een periode van 1 tot 2 jaar. Daarbuiten is dit zelden een interessante oplossing voor de kredietnemer, want los van de rentevoet betaal je immers erg veel intresten gedurende de ganse looptijd.

luchan
[ ]
donderdag 1 juli 2010
22:02
Een bullet wordt niet zo vlot toegestaan, omdat de ontlener zelf de discipline moet hebben om het kapitaal bijeen te sparen op vervaldag. het risico voor de bank is groter dan met aflossingen; dus is het tarief hoger.

Jami
[ ]
dinsdag 29 juni 2010
23:48
Bullet kan zo z'n voordelen hebben, maar moet voorzichtig worden mee omgesprongen... De toeslagen kunnen worden weg-genegotieerd, uiteindelijk verdienen ze meer aan een bullet dan aan eender welke andere vorm van hypotheek.

Hypooken
[ ]
vrijdag 25 juni 2010
22:04
Geen idee...ben persoonlijk niet zo voor bullet krediet (privé) maar het is wel dé manier om een groter huis te kunnen kopen natuurlijk.




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.


nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010