Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links  
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Bankshoppen algemeen'

Dossierkosten verschuldigd?
door Bensa op vrijdag 7 april 2017 - 20:07

Hallo iedereen!

Mijn vraag betreft het volgende:
Mijn vriendin en ik willen een huis kopen en zijn daarom onze ronde aan het doen bij verschillende banken. Bank X had ons een voorstel gedaan dat welgeteld een week geldig was. De bank kon wel het krediet vastzetten indien we het voorstel accepteerden.
Aangezien het wel een aantrekkelijk voorstel was, hebben we de bank gemaild het voorstel te accepteren. Hierbij hebben we gewoon loonfiches doorgestuurd en het percentage voor de schuldsaldoverzekering. De bank heeft hierop het krediet vastgezet en ging aan het dossier beginnen. Wij moesten ondertussen voor de schuldsaldoverzekering langs bij de dokter op medische controle.
Nu moet ik wel opmerken, aangezien het compromis wat langer bij onze notaris ligt dan voorzien, zijn we nog niet naar de bank geweest en hebben we dus nog niets ondertekend.
Echter kregen we recent een interessanter aanbod bij een andere bank. Dus is nu de vraag, indien we niet verder in zee gaan met bank X, dienen we dan dossierkosten te betalen zelfs al hebben we nog niets getekend?

Met vriendelijke groeten,
Ben en Sarina
3404 keer bekeken - 0 antwoord(en)Reageer als eerste op deze vraag!  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.

 
 

nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]
www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010