Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Varia'

variabiliteit
door sloeber op donderdag 8 april 2010 - 13:13

Voorstel gekregen van Fintro/BNP jaarlijks variabel met vaste maandaflossing gedurende de volledige looptijd, looptijd 25 jaar max 30 jaar aanpassing -3/+3. rentevoet wel 3,66% maar men zegt me dat de lening max 30 jaar kan lopen,zonder aanpassing van het maandbedrag, wat gebeurt er bij het Worstcase scenario? Moet ik dan op het einde de rest zo betalen, past men op een bepaald moment mijn maandbedrag toch aan(zoals bij andere banken), of wat ik betwijfel scheld de bank mij de rest kwijt. Graag info hierover van iemand die ook zo een voorstel gekregen heeft, of van iemand bij Fintro/BNP
2015 keer bekeken - 2 antwoord(en)







luchan
[ ]
donderdag 8 april 2010
14:52
Inderdaad. De aflossingen blijven altijd gelijk en de looptijd kan maximum verlegd worden van 15 naar 18; van 20 naar 25 of van 25 naar 30 jaar. De rest wordt kwijtgescholden ( enkel bij BNP Paribas Fortis )

tom
[ bankshopper ]
donderdag 8 april 2010
13:35
Als ik me niet vergis is BNP de enige bank die het 'overschot' effectief kwijtscheld. Bij de meeste banken met zogenaamde 'acoordeonformules' dien je inderdaad op het einde van de rit het restant te betalen, maar voor zover ik weet is dit bij BNP niet het geval. Misschien kan een ervaringsdeskundige hierop antwoorden?




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.

 
 

nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010