Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Herziening woonkrediet'

wettelijk of niet?
door golfketdi op woensdag 28 november 2012 - 17:39

hallo, wij zijn in de laatste fase van de herziening van onze lening van kbc naar dvv. Alles is geregeld maar we moeten nog naar de notaris. Ik heb nu het volgende probleem... Wij zitten met 2 autoverzekeringen bij dvv en nu dus ook met de schuldsaldo en ons krediet. Nu heb ik van ING een veeeel beter voorstel gekregen voor onze 2 wagens te verzekeren maar dit stuit op wat problemen bij DVV... Daar zeggen ze namelijk dat wij onze voordelige(volgens hen toch) procent voor ons woningkrediet gekregen hebben op voorwaarde dat wij minstens 1 autoverzekering en de schuldsaldo bij hun hebben. Is dit wettelijk om ons zo te 'gijzelen' aan een veel duurdere autoverzekering? Als alles van het krediet getekend is bij de notaris en ik zeg binnen een half jaar onze autoverzekeringen op kan men toch niks meer doen? Of zie ik dit verkeerd? Alvast bedankt voor jullie reacties!
2317 keer bekeken - 2 antwoord(en)







vimster
[ bankshopper ]
vrijdag 30 november 2012
13:47
de voorwaarden voor voordelige hypotheekrente zullen inderdaad door DVV contractueel vastgelegd worden. Aan jou om te tekenen of niet natuurlijk.

Wij hebben auto-verzekering vervangen door pensioensparen bij DVV en dat vonden ze goed.

v


elviratje
[ bankshopper ]
woensdag 28 november 2012
20:29
Staat normaal in jullie contract; en als het er niet in staat kunnen jullie gewoon veranderen. Maar meestal staat het er dus wel in en kunnen ze effectief jullie rente de hoogte in laten gaan (met een vooraf afgesproken percentage; schommelt meestal tussen de 0,5 en 1%)




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.


nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010