Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Bankshoppen algemeen'

verplichte kredietlijn bij combitarief ING
door zoek-een-lening op dinsdag 6 juli 2010 - 20:59

Wie weet er juist wat de betekenis is van de verplichte kredietlijn bij het combitarief van ING? Is dit een voordeel of een nadeel? Natuurlijk ga ik er vanuit dat ik de volgende 20 jaar (looptijd van mijn gewenste lening) altijd netjes op tijd betaal. Indien dit zo is kost me deze verplichte kredietlijn niets. Stel dat ik eens niet tijdig kan betalen. Wat zijn dan de kosten? Mag ik dan blij zijn dat ik tegen een duur tarief tijdig mijn lening kan betalen? Nu heb ik ook een mastercard kredietkaart en de rekening betaal ik altijd netjes op tijd. Dus mijn mastercards kredietkaart vind ik een super ding. Als je natuurlijk te laat of niet gaat betalen dan kan ik mij inbeelden dat een master of visakaart heel duur kan zijn ivm achterstallige intresten. Hoe gaat het bij andere grootbanken als men niet kan/of laattijdig zou betalen. Heb juist al eens zitten zoeken op het internet maar kon niet direct een antwoord vinden. Alvast bedankt voor een antwoord!
3449 keer bekeken - 3 antwoord(en)







yalika
[ ]
vrijdag 9 juli 2010
9:41
Hallo Je betaalt er niets extra voor. Maar als je er gebruik van maakt worden wel bepaalde interesten op aangerekend (exacte kan je op ing.be terugvinden). Ze hopen dat de klant het tijdens de lening eens moeilijk krijgt, of zo in de verleiding komt om eens van die kredietfaciliteit gaan gebruik te maken. Stel, je wil toch die nieuwe televisie, of dat mooie bed... Als je je lening kan betalen denk ik niet dat ze dat automatisch kunnen van die kredietfaciliteit nemen. Maar ben niet zeker. Als je trouwens je lening niet kan betalen kunnen de gevolgen behoorlijk zwaar zijn, dit kan resulteren in het verhogen van de overeengekomen rentevoet. Je moet goed je contract van je lening nalezen. hierbij de link met alle uitleg over de cash facility: http://www.ing.be/private/showdoc.jsp?docid=025507_NL&menopt=pro|loa|cas|res

tom
[ bankshopper ]
vrijdag 9 juli 2010
9:20
Stel dat je je lening 1 maand niet kan betalen, nemen ze dit dan van je kredietlijn (waarop je waarschijnlijk zotte intresten moet betalen?). Ik denk dat het hetzelfde zal zijn zoals bij een visakaart. Als je het niet gebruikt, kost het je niets (buiten de jaarlijkse bankkosten verbonden aan de kaart).

zoek-een-lening
[ ankshopper0 ]
vrijdag 9 juli 2010
8:43
Niemand??? Aangezien ING toch scherp zit met de vaste rentevoet moeten er toch verschillende forumleden zijn die recent bij ING getekend hebben.




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.


nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010