Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Schuldsaldoverzekering'

betaling SSV
door pontus op zondag 18 april 2010 - 23:09

een vraagje... Onze lening is afgesloten en het bedrag van de SSV is berekend. Nu twijfel ik alleen nog hoe ik het best de SVV ga betalen. Alles in één keer (aangeraden door de bank, logisch :-)), of jaarlijks, maandelijks ... Wat zijn jullie mening hierover ???
2912 keer bekeken - 3 antwoord(en)







tom
[ bankshopper ]
maandag 19 april 2010
10:52
Ah ok, dat wist ik dus niet. Weer iets bijgeleerd ;-)

Griet
[ bankshopper ]
maandag 19 april 2010
10:44
Je kan dit wel recupereren hoor indien de woning verkocht wordt. Natuurlijk slechts een deel, maar dit is geen enkel probleem. Gewoon de verzekeringsmaatschappij melden dat deze woning niet meer in uw bezit is en of ze de verzekering kunnen afsluiten en het resterend bedrag op je rekening storten :-)

tom
[ bankshopper ]
maandag 19 april 2010
9:00
Meestal is de eenmalige premie een pak goedkoper dan de jaarlijkse/maandelijkse. Bij de éénmalige premie ben je het bedrag wel in één keer kwijt en krijg je ook niets terug wanneer je de woning zou verkopen na 5 jaar bijvoorbeeld. Dat nadeel heb je dan niet met een jaarlijkse. Als dit echt je droomhuis is en je er zeker van bent dat je er de volgende 15 jaar gaat wonen zou ik de éénmalige premie nemen. Denk je binnen 10 jaar je huis te verkopen en een ander te kopen zou ik eens de jaarlijkse bekijken en kijken wat je gaat betalen. De jaarlijkse premie die je zal betalen zal door de inflatie natuurlijk minder doorwegen binnen 15 jaar dan vandaag.




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.


nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010