Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Herziening woonkrediet'

Welke banken interessantst voor herziening?
door Experiment626 op vrijdag 19 oktober 2012 - 10:34

Beste,

wij zijn van plan om onze lening te laten herzien. Welke banken kan ik daarvoor momenteel het best contacteren? M.a.w. is er bekend bij welke banken is op dit moment zeker niet moet gaan en welke banken ik best wel eens contacteer?

Ik heb namelijk geen zin om te gaan rondlopen naar 10 banken of meer. Dus als iemand mij zou kunnen helpen om de 5 interessantste er uit te halen, dan alvast bedankt!

Het zou gaan om:
120.000 euro over een looptijd van 15 jaar.

alvast bedankt allemaal!


Edit: in aanvulling op bovenstaande: iemand een idee wat ongeveer het (laagst) haalbare hiervoor zou zijn? Kwestie van te weten tot hoever ik zou kunnen onderhandelen.
2909 keer bekeken - 1 antwoord(en)







tom
[ bankshopper ]
maandag 22 oktober 2012
6:27
Het is niet mogelijk om hier een waterdicht antwoord op te geven. De BNP Paribas om de hoek (zelfstandig kantoor) kan in Brugge betere voorstellen geven dan het gesalarieerde kantoor in Merelbeke. De ING in Gent kan andere voorstellen geven dan de ING in Mechelen.

Uit eigen ervaring en van anderen is al veel gebleken dat zelfs binnen eenzelfde instelling er andere voorstellen kunnen verkregen worden.

Het laagst haalbare is niet altijd het interessantste. De laagst haalbare rentevoet kan misschien 2% zijn op een variabele 1/1/1 +3/-3% maar dat wil niet zeggen dat dat het interessantst is.

Het beste tarief en niet shoppen is een contradictie. Je moet sowieso banken tegenover elkaar uitspelen als je wil onderhandelen voor een beter voorstel. Er zijn weinig banken die onmiddellijk het best mogelijke voorstel direct op tafel leggen.





  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.


nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010