Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Varia'

aflossingstabel
door georgy op dinsdag 18 augustus 2009 - 12:44

Hallo, U zegt, dat de nauwkeurigheid van de rekensimulatie in uw aflossingstabel niet gegarandeerd is, de uitslag kan een kleine variatie vertonen. Als ik mijn simulatie vergelijk met wat de bankier mij zegt zijn er ongeveer 19 euro/maand verschil in aflossing/maand (voor een aflossing van ong. 1500 €/maand) met uw tabel, in mijn nadeel. Hoe is dat te verklaren? Dank u.
3324 keer bekeken - 5 antwoord(en)







tom
[ bankshopper ]
vrijdag 25 september 2009
10:37
@pvrcruys: bedankt voor het compliment. Aflossingstabellen voor 3/3/3 of 5/5/5 staan ook op het todo-lijstje (zoals tal van andere zaken). Ik hou jullie zeker op de hoogte wanneer deze online komt.

pvrcruys
[ ]
donderdag 24 september 2009
12:21
Hallo, allereerst vanharte proficiat met deze prachtige site! Een ton van informatie voor toekomstige leners. Ik moet binnenkort ook een lening aangaan en ik vroeg me af of er binnenkort ook een rekenmodule aflossingstabel komt voor 3/3/3 of 5/5/5 formule? Dit zou ook handig zijn om te vergelijken. Maar alleszins al een prachtige site! Merci

georgy
[ ]
dinsdag 25 augustus 2009
14:08
Dank u. Het gaat om vast rentevoet. Ik heb juist vernomen dat sommige bankiers 360 dagen voor één jaar nemen als basis voor hun berekenning, terwijl de meeste 365 dagen als basis nemen. Ik denk dat het verschil hiervan komt.

bart
[ bankshopper ]
woensdag 19 augustus 2009
10:27
Heeft uw bank ook niet gemakkelijkheidshalve je kapitaalbedrag na 3 jaar genomen om dan je WCS te berekenen. Dit doen ze meestel "wat dat verschilt toch amper iets en is veel gemakkelijker" Maar zoiets scheelt inderdaad +- 20 euro per maand. Was bij ons ook het geval, trukje van Delta Loyd. Maar andere banken doen het evengoed. KBC & Centea niet

tom
[ bankshopper ]
dinsdag 18 augustus 2009
18:44
Gaat het over een vaste rentevoet of variabele? De variabele kan zijn omdat de bankier bvb werkt met een maximale verdubbeling van de maandelijkse rentevoet. Ook hou ik rekening met 2 cijfers na de komma, waar in sommige banken men tot 4 cijfers na de komma rekent.




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.

 
 

nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010