Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Bankshoppen algemeen'

Delta Lloyd out of the picture?
door tom op vrijdag 4 september 2009 - 8:10

Wat mij opvalt is dat de laatste tijd er bitter weinig voorstellen van Delta Lloyd binnenkomen. Zijn de tarieven daar opeens zo oninteressant geworden of zijn die mannen met jaarlijks verlof? In mei en juni kwamen er nochtans veel voorstellen binnen (en nog geen misse) van de desbetreffende bank. Iemand nog onlangs bij DL geweest? Zoja, kan je je tarieven posten? Thanks!
2604 keer bekeken - 3 antwoord(en)







D.
[ bankshopper ]
maandag 19 oktober 2009
17:26
Wij zijn dit weekend naar Delta LLoyd geweest, en ze hebben blijkbaar nog steeds een kredietstop. Wat ze daar sinds kort wel kunnen, is via Delta Lloyd Life (de verzekeringstak) producten aanbieden. Zo boden ze ons een vaste rentevoet van 4,36% aan (Q80, 20jaar, 165000 Euro, enige vwd: SS) via Credit Foncier. We werden wel gewaarschuwd dat er lange wachttijden waren. Maar langsgaan bij DL kan dus op zijn minst goed zijn voor uw onderhandelingspositie bij andere banken.

jantje
[ ]
maandag 7 september 2009
10:03
Wij hebben net een aanbod ondertekend bij Delta Lloyd ( 1/1 +2.55/-2.55 aan begintarief van 2.55%; Q 96%, Deels op 20 jaar, deels op 30jaar). De offerte dateert van eind juli, inderdaad iets te laat voor de supergoede tarieven, maar dit aanbod was veruit beter dan de andere banken die we bezochten. We hadden onmiddellijk een goed gevoel bij DL, omdat ze zich niet al te 'hebberig' opstelden (vb. gaven als enigen direct het worst case-scenario, en gaven onmiddellijk hun beste tarief, bankdirecteur stuurde ons een smsje met resultaat van de schatting...). Ze staan er ook op om jaarlijks een persoonlijk gesprek te hebben. Ik weet dat dat is om te verkopen maar mijn thuisbank heeft mij nog nooit gebeld, hoor!

bart
[ bankshopper ]
vrijdag 4 september 2009
10:03
Delta Loyd heeft zich reeds van begin augustus uit de markt geplaatst. Toen wij er gingen (eind juli/begin augustus) zeiden ze dat we eigenlijk iets te laat waren want dat ze nu (toen dus) niet meer de echt scherpe tarieven gaven van mei - juni - begin juli. Als reden gaven ze op dat ze hun politiek beetje veranderd hebben. Zijnde ze hebben heel wat extra klanten opgehaald, nu weer wat meer winst beginnen maken




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.


nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010